V emailu mi přistála nová zpráva:

“Ahoj Majdo,

chci se podělit o nové zprávy 🙂 Anička je ve škole v pohodě, baví ji to. Dokonce jsem ji zapsala do tanečního kroužku. A dává to, spolupracuje s učiteli a dneska měli vystoupení! Pořád má své limity, ale zlepšuje se. Nosoda jí udělala dobře a ty probiotika taky. 

Děkuju a zas se ozvu.”

Správně tušíte, že mi psala maminka Aničky. Holčičky, u níž dlouhodobě řešíme potíže vzniklé po očkování. Psala jsem o ní v článku “Očkování a co přišlo po něm”.

Před skoro šesti lety jsme se setkaly poprvé a začaly detoxikovat. A dítě, s nímž “nebyla řeč”, se začalo vracet zpět “zpoza skleněné stěny”.

Před rokem při nástupu do školy přišly těžkosti – Anička nedokázala udržet pozornost a nevycházela dobře se spolužáky. Bylo třeba najít jinou školu s menším kolektivem ve třídě… Vypadalo to chvíli dost bledě.

Naštěstí se podařilo a Anička chodí do školy, která se specializuje na práci s dětmi s poruchami pozornosti. 

Nadále probíhá v delších časových intervalech homeopatický detox

K němu jsem vybrala střevní nosodu, která odpovídá celkovému stavu pacientky. Střevní nosody jsou trochu opomíjená skupina léků. Jak jejich název napovídá, mají na starost harmonické prostředí v našich střevech. To je totiž odpovědné nejen za dobrý zdravotní stav, ale i za psychickou pohodu. Konkrétní nosodu vybíráme podle celkového (fyzického i psychického) stavu pacienta.

Léčbu jsem doplnila probiotiky, abychom správné osídlení střev urychlily. 

A funguje to.

Možná vám přijde, že taneční vystoupení není nic extra. Ale je. Je to po té době další malý zázrak, protože Anička je schopná a ochotná spolupracovat. Tanec ji baví, jistě, ale tady jde o řízený pohyb, kdy si nemůže “poskakovat” podle svého. A také se musí soustředit, aby zatancovala to, co má. 

Takové zprávy jsou prostě nejlepší. 

Zdroj fotky: internet.