Přátelé,
.
namalovaní čerti už jsou dávno pryč ze zdi a bujaře poskakujou mezi lidem.
.
Ve školách, pracovních prostorech a MHD se to hemží a kolektivně by se to mohlo přejmenovat na Hotel Moribundus Inn, all inclusive zdarma.
.
Když je zle, podáváme colostrum nejdřív tekutý. V dospělý velikosti klíďo 5x denně 10 ml, požmoulat v puse a udržet odstup od jídla a pití (voda, neslazenej čaj neva).
.
Imunitní systém můžeme podpořit i VitaActive vitamínama. 1-2x denně 5 ml.
.
Po vypití tekutýho colostra přecházíme na kapsle. V akutním stavu já beru cca 8 denně (4×2), nebo i víc, když se vzbudím v noci, tak si přihodím, protože v noci tělo pěkně regeneruje.
.
Pro12+ 1 denně večer po jídle. Protože zdravej mikrobiom znamená zdravý tělo a imunitu na výši.
.
Plus se hodí Cistus incanus, pro dospělce 3×2 kapsle, když je to akutní, udržovace, když tráví den v all inclusive hotelu Moribundus Inn, tak ty 2 denně.
.
A můžete si namíchat nosní kapky do lahvičky od vincentkovejch – 3/4 sos spray a zbytek dolít 1/2 na 1/2 MicroSilver sprayem a Cistus sprayem. To vydrží na dlouho.
.
Ty kapky jsou síla, jako fakt, ale fungujou skvěle a ještě se díky sos sprayi starají o sliznice, na rozdíl od některejch volně prodejnejch expertů, který je normálně ničej a i se to o nich obecně ví.
.
Sama jsem si minulej týden dala moribunda.
.
Začalo to v neděli motáním hlavy, což jsem ignorovala, protože jsem to přičetla cestování, krční páteři a tlaku.
.
V pondělí odpoledne započala katastrofa v krku, kterou jsem kvůli domluveným povinnostem ignorovala a cucala MnohoZelený (přeložte si).
.
Úterý prokázalo, jak moc blbej nápad to byl. Lehla jsem, zcela na placato. Takže jsem nasadila tekutý colostrum a prokládala ho Cistem. Dávkování viz výše.
.
Ve středu jsem pokračovala v úterním programu, sice to bylo lepší, ale ne dost. Dopila jsem colostrum a nasadila kapslový.
.
Ve čtvrtek a v pátek jsem byla už o něco schopnější, ale furt jsem se držela v klidu.
.
V pátek a v sobotu ráno jsem vykašlala rosničku (ať nikoho nepohorším).
.
V neděli byla zelená barva pryč. Akceschopnost na přijatelný úrovni.
.
Dneska je pondělí a chystám se ven.
.
Zdá se to dlouhý, že jo? Tak to srovnám s minulostí. Dřív jsem takovýhle srandy mívala na 3 neděle. Prudná jak čertík z krabičky, protože jsem akutně střídala 2 vysokoprudný léky. Vysloveně chuťovka.
.
Takže tejden, jako “odměna” za to, že jsem situaci neodhadla včas a stala se pobočkou Moribundus Inn, je dost dobrý skóre.
.
Pokud jste naznali, že to chcete, tak mi pískněte mi sms nebo zavolejte. Buď uděláme registraci, nebo vám to nechám poslat přes sebe, jak vám milo.
.
Nebo to prostě nechcete a já vás mám stejně ráda.
.
Přeju vám boží den a jsem v tom s váma, jako dycky 😘
.
PS: Dávkování pro děti radši probereme spolu, jo?