Já vím, že se to na vás valí ze všech stran, ale slibuji, že to vezmu jednak hopem a druhak z jiného úhlu než většina. 

Zde je malý tkáňovkový tahák, abyste září (a nejen to) zvládli v pohodě.

PODPORA IMUNITY

Malým i velkým školákům i lidem, kteří pracují ve velkých kolektivech, “openspacech” apod., udělají dobře dvě tabletky Ferr Phos denně. Tato sůl podporuje správnou funkci imunitního systému, okysličuje organismus a doplňuje železo bez nepříjemných vedlejších účinků.

PODPORA SOUSTŘEDĚNÍ

S koncentrací, ale i únavou vám i dětem pomůže sůl Kali Phos. Rychle “doplňuje energii”, ale zároveň zklidňuje hyperaktivní mysl, takže se můžete lépe soustředit.

Pokud se potřebujete učit na zkoušky, nebo už fakt padáte na ústa, přidejte k ní Ferr Phos. Tuto kombinaci si ale vezměte nejpozději 2-3 hodiny před plánovaným ulehnutím ke spánku. 

BOJOVÁ TROJKOMBINACE PRO EXTRÉMNÍ ZÁTĚŽ

Kali Phos, Ferr phos a Nat Mur. Kali Phos dodá potřebnou energii, Ferr Phos kyslík a Nat Mur hydrataci. 

PRO DOBRÝ SPÁNEK

Kali Phos zklidní překotné myšlenky, Mag Phos zrelaxuje nervový systém a Calc Fluor hladkou svalovinu. 

Ideálně dejte 3 tabletky od každé do šálku, zalijte horkou vodou a teplé vypijte před ulehnutím.

PRO ŽENY

Ženám často schází jód. Jeho deficit se projevuje únavou, zpomalením, zatuhnutím, podrážděností… Ideální je si dvakrát ročně (jaro – podzim) udělat jódovou kůru. Dvě tabletky soli Iodum denně do vybrání balení.

PODZIMNÍ RÝMY A SPOL

Ferr Phos na první stádium zánětu či choroby – něco na mne leze, ale ještě se vlastně nic neděje, nic nikde neteče. Mohou být červené tváře, svědit nos apod.

Kali Mur na druhé stádium, kdy už teče z nosu, vykašláváte. Sekret je průhledný či bílý.

Kali Sulph  na stádium třetí, přidala se anaerobní infekce a sektret je zelený, žlutý, v kombinaci obou předchozích barev…

PODPORA SPRÁVNÉ BUNĚČNÉ VÝŽIVY

Soli Calc Phos se přezdívá dětská sůl. Ve vývinu ji děti mohou jíst pořád. Je to také sůl těch, kdo mají pocit, že musí vše zvládnout sami a kladou na sebe nepřiměřené nároky. Z toho pak vznikají trapérové pancíře, tuhne šíje apod… 

Přeji nám všem krásné babí léto a hlavně klidný začátek nového školního roku.