Před … lety … no prostě ještě na vysoké škole jsem dostala nápad, který se na dlouho stal „jen“ snem.

Chtěla jsem vytvořit ucelenou souhru odborníků z různých oborů – psychologie, vizážistika, styling… kteří by spolupracovali jako tým a pomohli člověku nalézt ztracenou životní rovnováhu. V tom původním snu chyběl homeopat, protože jsem tehdy o homeopatii možná jen něco zaslechla.

Pak jsem na něj zapomněla. Ne docela, vždy mi ho nějaká situace připomněla. Náhle se vynořil, zatahal mě jako malé dítě za rukáv, jestli „jako už?!“ a po mé váhavé odpovědi se zase schoval do hlubin mého podvědomí.

Když jsem začala studovat homeopatii, objevoval se častěji a byl stále neodbytnější. Homeopatie mi ukázala komplexní obrazy, které daly smysl neuceleným kouskům skládačky, v nichž se někdy není snadné vyznat. Ukázala mi lidskou mysl a duši jinak. Pomohla mi pochopit lidské jednání, které jsem do té doby nedokázala uchopit. A já svůj sen znovu a znovu odkládala, protože – teď není čas, děti jsou malé… Vždy jsem si pro sebe našla vhodnou omluvu, proč ne teď.

Jak už to bývá, pokud máte jít nějakou cestou, stejně vás na ni život dovede.

A tak se zrodil Balíček Restart. Přizpůsobený přesně na míru, podle vašich potřeb a přání. Občas si jej představuji jako restart počítače. Ono to funguje, vlastně se asi až tak nic extra neděje, ale chvílemi je to pomalé, chvílemi to dělá trošku něco jiného, než chceme, zlobí nás to, trápí … tak to celé zrestartujeme. Není to přetváření vaší osobnosti, nebo nějaké násilné zasahovaní do vašeho prostoru. Jen laskavá podpora v možná neradostném životním období. Příjemné překlenutí do období radostnějších.

Když byl na světě, začali mě tahat za rukáv jeho bráškové – Balíček Úprava váhy a Balíček Nevěsta. I ty je možné upravit na míru přesně pro vás, doladit do nejmenších detailů.

Tak to pojďte zkusit jinak, objevíme společně vaši cestu!

Vaše Magdalena.

magdalenahomeopatie@gmail.com

tel: 777 847 282